Ügyfélszolgálat: +36 30 115 8528

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a KAJATAXI.HU (továbbiakban: Szolgáltató), valamint a Szolgáltató által a www.kajataxi.hu -n keresztül megrendelhető étel rendelési szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél, illetve szolgáltatások igénybe vétele nélkül a weboldalt használó személy (a továbbiakban: Ügyfél vagy Felhasználó) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

Az ÁSZF az ételrendelési szolgáltatásra vonatkozik, amely a weboldalon keresztül történik; hatálya nem terjed ki a rendelés feladását követő folyamatokra.

Regisztráció

  1. A weblapon található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. Az adatlap kitöltése során elektronikus levélcím, név, telefonszám, jelszó, szállítási cím, kontakt személy megadása kötelező.Amennyiben a Felhasználó nem adja meg a kért adatokat, úgy a regisztráció érvényesen nem jöhet létre.
  2. Az Ügyfél a regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weblapon közzétett Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.
  3. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, vagy egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.
  4. A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, az Adatmódosítás követően elérhető Személyes adatok adatlapon van lehetőség, amely az aktív megrendelések adatait is érintheti. Szolgáltatót a regisztrált adatok ügyfél által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
  5. A kajataxi kizárólagosan emailon keresztül küld értesítéseket. A Megrendelő feladata, a megadott email címét és <spam> könyvtárát ellenőrizze.

Megrendelés, lemondás, elállás

  1. A Szolgáltató és az Ügyfél között érvényes a megrendelés leadását követően az Ügyfel és étterem között ételszállítási szerződés jön létre. A leadást követően a Megrendelő egy tájékoztató email kap a megrendelt tételekről.
  2. Az ételszállítási szerződés jellegénél fogva a Felhasználót a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § d) és e) pontja alapján nem gyakorolhatja az elállás illetve felmondás jogát.
  3. Megrendelést törlése (lemondás) lehetséges, amíg az étterem a megrendelést feldolgozását el nem kezdte. A feldolgozás megkezdéséről a megrendelő email értesítést kap.

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételekre az ASZF hatálya nem terjed ki. Az a megrendelést fogadó éttermek hatáskörébe tartozik.

 

Dunaujvaros, 2020 11. 16.